Skip to content

Ontspannen

Voor wie
Voor iedereen die meer wil ontspannen, zowel met behulp van ontspannings- en ademhalingsoefeningen als met dagelijkse activiteiten. Twijfelt u of online coaching geschikt is voor u? Meldt u dan aan voor de vrijblijvende intake, zodat wij samen kunnen onderzoeken of deze vorm van hulp bij uw situatie past.


Ontspannen
De huidige maatschappij vraagt veel van mensen en daarnaast vragen mensen veel van zichzelf. In plaats van dat er gekozen wordt gaat men vaker voor én-én. Dat heeft zo zijn voordelen, maar een groot nadeel is dat men minder tijd overhoudt om te ontspannen. Het lichaam raakt daardoor gewent aan de spanning, waardoor het na verloop van tijd moeilijk is om op te merken of u spanning ervaart. Als de boog te lang gespannen blijft, dan heeft dat op den duur zowel lichamelijke als geestelijke gevolgen. Voor een gezonde levensstijl is het essentieel dat u voldoende ontspant. Dit kan gedaan worden door middel van ontspannings- en ademhalingsoefeningen uit te voeren of door activiteiten uit te voeren die u ontspannen.


Voorbeeld sessie
Hiernaast ziet u een voorbeeld van een sessie (probleemoplossing in het Nederlands) zoals de online coaching bij Thamba Coaching wordt aangeboden via de beveiligde chat in de afgeschermde omgeving. Klik op de afbeeldingen om ze op ware grootte te zien.


Sessies

  • Wat is spanning eigenlijk?
  • Wat is ontspanning?
  • De ontspanningslijst.
  • Ademhalingsoefeningen.
  • Ontspanningsoefeningen.


De sessies gericht op ontspannen kunnen gecombineerd worden met sessies uit alle andere thema’s.


Een coachingstraject wordt altijd afgesloten met een, gratis, evaluatie, waarin u het traject kunt evalueren en een review kunt achterlaten.