Skip to content

Reviews

IMG_5125

Katarina

16-11-2020

Wat Melanie voor mij heeft betekend is lastig om in een paar zinnen te omschrijven. Dankzij haar coaching heb ik antwoord kunnen krijgen op bepaalde levensvragen waar ik een lange tijd mee heb rondgelopen. Toen ik voor het eerst contact opnam met Thamba Coaching zat ik middenin een 30-ers dilemma. Het traject is meerdere malen gewijzigd, wegens nieuwe inzichten en op basis van wat ik nodig had op dat moment. Melanie begrijpt dat het leven veranderlijk is en ze is niet bang om opnieuw te evalueren en met je mee te denken. Het is wel de bedoeling dat er doorzettingsvermogen is aan beide kanten om de coaching tot een succes te maken!
Als coach is Melanie flexibel, empathisch en persoonlijk ingesteld. Ze is niet bang om kritische vragen te stellen die in sommige gevallen pijnlijk kunnen zijn. Maar ze zal je daarentegen nooit pushen of een grens overgaan. Alles is in balans.
Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens ooit in zijn/haar leven coaching een kans moet geven. We hebben allemaal blinde vlekken of lopen soms vast. Sta ervoor open en wie weet kan het je leven een boost geven!

Voordelen

Herni Verleun

10-10-2018

Melanie heeft mij tegen alle verwachtingen in van mijn spinnenfobie afgeholpen.

Rustige, duidelijke uitleg over wat een angst is en dit weten te relativeren.

Uiteindelijk heb ik een spin op mijn hand laten lopen, puur omdat ik zoveel vertrouwen had in Melanie, het dier en door te beseffen wat angst is en dat dit echt te overwinnen is.

Geweldig!

Ik kan Thamba Coaching zeker aanraden. 

Lieve Melanie, dankjewel.

Werkwijze

S.K.

11-04-2018

Geen standaard gesprek, maar een persoonlijk advies, waardoor ik met de aangereikte handvatten weer een andere kijk kreeg.

Bedankt Thamba Coaching.

Voor Wie

M.H.

14-03-2018

Ervaring, persoonlijk en oprecht geïnteresseerd en betrokken!

Thamba coaching, een aanrader voor iedereen.

"Geluk is niet afhankelijk van de omstandigheden, maar door hoe u ze ziet"