Skip to content

Online therapie burn out

Online therapie voor burn out

Merkt u dat u een of meerdere symptomen van een burn out heeft? Wilt u graag weten of u daadwerkelijk een burn out heeft, of wilt u hier gewoon eens mee aan de slag gaan? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Thamba Coaching. We hebben voor u een psycholoog klaarstaan die door middel van een beveiligde online chat met u aan de slag gaat. We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen om van uw burn out af te komen. Door middel van onze laagdrempelige online therapie kunt u er op rekenen dat u bij ons een luisterend oor vindt. Door middel van korte, krachtige sessies van 15 a 30 minuten helpen wij u omgaan met uw burn out.

 

Burn out therapie online volgen

We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen met uw burn out om te gaan. Als dat niet gebeurt, dan kan een burn out namelijk nog erger worden en nog grotere problemen veroorzaken. Wij willen er graag voor zorgen dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Onze online therapeut heeft burn out als specialisatie en helpt u dan ook graag om van deze problemen af te komen. We hebben een online therapie voor een burn out klaarstaan die zich door de jaren heen al heeft bewezen.

 

Meer weten over onze online therapeut voor burn out?

Bij Thamba Coaching kunt u zich eenvoudig inschrijven. Via een intake gesprek gaan we dan bekijken wat de beste manier is om u van uw problemen af te helpen. Samen met u bekijken we of u akkoord gaat met het programma dat we voor u hebben opgesteld. Als u dit goed vindt, dan gaan we aan de slag. Dankzij de korte sessies kunnen we veel verschillende dingen behandelen. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en uw vragen aan ons stellen.

Contact

Heeft u vragen over een online coachingstraject stel deze dan gerust via onderstaand contactformulier. Uiterlijk de volgende werkdag kunt u een reactie verwachten.

  • Thamba Coaching

  • Gasthuisstraat 1A, 1211KB Hilversum, Nederland

  • info@thambacoaching.com

  • 06-30398368

  • KVK nummer: 52281892

  • BTW nummer: NL174475184B01