Skip to content

Online psycholoog chat

Chatten met een online psycholoog

Zou u graag eens willen praten met een psycholoog, maar ziet u het niet zitten om hiervoor een intensief traject in te gaan? Zou u liever van huis uit, vanuit uw eigen veilige omgeving, het gesprek met een psycholoog aan willen gaan? Neem daarvoor eens een kijkje bij Thamba Coaching. Bij ons is het namelijk zo dat u met onze online psycholoog een chat aangaat. Door middel van sessies van 15 a 30 minuten leert u zo beter grip te krijgen op de situatie waar u zich in bevindt. We helpen u op onze manier om non-invasief met uw problemen om te gaan. U kunt er hierbij op rekenen dat onze psycholoog altijd de tijd neemt om uw problemen op te lossen.

 

Met een psycholoog een online chat hebben

Bij Thamba Coaching kunt u altijd inschrijven om met ons in gesprek te gaan. We gaan met u in gesprek vanuit de overtuiging dat iedereen een uniek individu is. We ontwikkelen voor u een coachingstraject dat helemaal op uw is afgestemd. Dit doen wij op basis van een intake waarin we uw wensen en behoeften met u in kaart brengen. We stellen u een traject voor waar u zelf nog uw aanpassingen in kunt maken. Als u hier helemaal tevreden mee bent gaan we met u aan de slag, in korte sessies van 15 a 30 minuten. Deze sessies vinden plaats in een beveiligde chatfunctie, die u kunt openen met elk apparaat dat u maar wenst.

 

Meer weten over onze online chat psycholoog?

Als u meer wilt weten over hoe u met onze psycholoog een online chat kunt beginnen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om u meer te vertellen over wat er allemaal mogelijk is bij Thamba Coaching. U kunt zich ook altijd inschrijven bij ons om met onze psycholoog aan de slag te gaan.

Contact

Heeft u vragen over een online coachingstraject stel deze dan gerust via onderstaand contactformulier. Uiterlijk de volgende werkdag kunt u een reactie verwachten.

  • Thamba Coaching

  • Gasthuisstraat 1A, 1211KB Hilversum, Nederland

  • info@thambacoaching.com

  • 06-30398368

  • KVK nummer: 52281892

  • BTW nummer: NL174475184B01