Skip to content

Online psychologische hulp

Online psychologische hulp

Bij Thamba Coaching bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een online psycholoog die u kan helpen met problemen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Onze manier van therapie is bij uitstek geschikt voor mensen die voor het eerst in hun leven tegen problematiek aanlopen, maar ook mensen die er niet op zitten te wachten om een intensief traject met bezoek aan een psychiater in te moeten gaan. Onze manier van therapie bestaat uit korte sessies van 15 tot 30 minuten. U bent dan korter, maar wel vaker met de materie bezig. Zo is het makkelijker om u steeds op een nieuwe stap te focussen en meer met een doel te werk te gaan.

De beste psychologische online hulp

We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen als u problemen heeft. We vinden dat iedereen een uniek individu is, die daarbij dan ook een eigen vorm van therapie nodig heeft. Bij Thamba Coaching staan betrokkenheid, inlevingsvermogen, een kritische blik en enthousiasme altijd voorop. Op deze manier kunnen wij al onze patienten zo goed mogelijk helpen. We ontwikkelen samen met u een coachingstraject dat helemaal bij u past en waar u echt het meest mee geholpen wordt.

Psychologische hulp online volgen

Wilt u online psychologische hulp volgen? Neem hiervoor dan eens een kijkje bij de mogelijkheden die wij u bij Thamba Coaching te bieden hebben. Nadat u zich bij ons heeft ingeschreven zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk een coachingsvoorstel krijgt opgestuurd. Aan de hand hiervan gaan we dan met u aan de slag. Onze sessies helpen u om beter zicht op uw situatie te krijgen en hier beter mee om te leren gaan. Meer weten? U kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We vertellen u graag alles wat u maar wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Contact

Heeft u vragen over een online coachingstraject stel deze dan gerust via onderstaand contactformulier. Uiterlijk de volgende werkdag kunt u een reactie verwachten.

  • Thamba Coaching

  • Gasthuisstraat 1A, 1211KB Hilversum, Nederland

  • info@thambacoaching.com

  • 06-30398368

  • KVK nummer: 52281892

  • BTW nummer: NL174475184B01