Skip to content

Online psychische hulp chat

Een online psychische hulp chat

Bent u op zoek naar een lichte, gebruiksvriendelijke manier om met een psycholoog in gesprek te komen? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact op te nemen met Thamba Coaching. Wij bieden u namelijk een online psychische hulp chat, met een psycholoog die graag met u in gesprek gaat. Bij ons kunt u vanaf elk apparaat dat u maar wenst de chat openen en het gesprek aangaan. Op onze website vindt u meer informatie over de manier waarop dit werkt. Het is een eenvoudige manier voor mensen die graag psychische hulp willen, maar hiervoor niet een zwaar traject in willen gaan.

Psychische hulp via online chat

Bij Thamba Coaching staan we klaar om u te helpen met al uw problemen. Onze online psychische hulp chat is bijvoorbeeld perfect geschikt voor mensen die pas voor het eerst tegen problematiek aanlopen, of die net een klein beetje extra ondersteuning nodig hebben in hun leven. Op deze manier is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een wachtperiode voor intensievere zorg te overbruggen. Daarbij is onze psychische hulp online chat ook prima geschikt voor mensen die interesse hebben in hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Het enige wat u nodig heeft voor onze chat is een computer, smartphone of tablet met een Internet verbinding. Het is daarbij handig als u zich goed kunt uiten in schrift.

Meer weten over onze online psychische hulp chat?

Indien u meer wilt weten over Thamba Coaching en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met al uw problemen en willen graag zorgen dat u hier beter mee om kunt gaan. Schrijf u vandaag nog in om een intake gesprek te regelen met ons. Aan de hand hiervan maken wij dan een programma dat bestaat uit sessies van 15 a 30 minuten. Korte sessies waarin u goed met uw problemen om leert gaan.

Contact

Heeft u vragen over een online coachingstraject stel deze dan gerust via onderstaand contactformulier. Uiterlijk de volgende werkdag kunt u een reactie verwachten.

  • Thamba Coaching

  • Gasthuisstraat 1A, 1211KB Hilversum, Nederland

  • info@thambacoaching.com

  • 06-30398368

  • KVK nummer: 52281892

  • BTW nummer: NL174475184B01