Skip to content

Online praten met een psycholoog

Online praten met een psycholoog

Bij Thamba Coaching bent u aan het juiste adres als u online wilt praten met een psycholoog. Bij ons heeft u de mogelijkheid om in een veilige online omgeving sessies met een echte psycholoog te volgen. Een psycholoog die de tijd voor u neemt en die u graag meer helpt met zaken en problemen die in uw leven spelen. Het is een makkelijk toegankelijke vorm van therapie, licht en niet invasief. Het is een therapie volgens het principe van de stepped care, zorg in stappen waarbij u zult merken dat u stukje bij beetje vooruit gaat. Meer weten hierover? We hebben op onze website uitgebreide informatie staan.

 

Wilt u online praten met een psycholoog?

Praten met een psycholoog online is mogelijk bij Thamba Coaching. U hoeft er bij ons niet bang voor te zijn om die grote stap te moeten nemen om daadwerkelijk naar een psycholoog te moeten gaan. Voor veel mensen is dat toch nog wel een grote stap die ze niet zo eenvoudig nemen. Bij ons schrijft u uzelf in via onze website, waarna wij u een inschrijfformulier toesturen. Na het insturen van dit formulier hebben we een intake gesprek met u, waarna we een voorstel voor onze coaching doen. Hier kunt u nog aanpassingen aan maken, waarna we met de sessies aan de slag gaan. Dit allemaal in een beveiligde chatomgeving.

 

Praten met een psycholoog online

Bij Thamba Coaching zit een professionele psycholoog voor u klaar, om samen met u te bekijken wat voor dingen er allemaal spelen in uw leven. Via goede, bondige sessies gaat u met uzelf aan de slag en leert u uzelf beter kennen. Loopt u voor het eerst in uw leven tegen problematiek aan of heeft u gewoon een beetje ondersteuning in het leven nodig? Dan nodigen wij u van harte uit om eens contact met ons op te nemen met al uw vragen.

Contact

Heeft u vragen over een online coachingstraject stel deze dan gerust via onderstaand contactformulier. Uiterlijk de volgende werkdag kunt u een reactie verwachten.

  • Thamba Coaching

  • Gasthuisstraat 1A, 1211KB Hilversum, Nederland

  • info@thambacoaching.com

  • 06-30398368

  • KVK nummer: 52281892

  • BTW nummer: NL174475184B01