Skip to content

Online chatten met een psycholoog

Wilt u online chatten met een psycholoog?

Merkt u dat u in het dagelijks leven tegen dingen aanloopt waar u graag eens met een psycholoog over zou willen praten? Dan raden wij u van harte aan om eens te komen kijken bij Thamba Coaching. Bij ons heeft u de mogelijkheid om heel eenvoudig in te schrijven en dan online te chatten met een psycholoog. Deze neemt door middel van een aantal sessies uw zorgen en problemen met u door, waarna u advies krijgt waar u daadwerkelijk wat aan heeft. Het werkt heel eenvoudig en is een perfecte manier van therapie als u voor het eerst tegen problematiek aanloopt, ondersteuning in het dagelijks leven kunt gebruiken of een wachtlijstperiode voor intensievere zorg wilt overbruggen.

 

Online chatten met psycholoog in meerdere sessies

Wilt u chatten met een psycholoog online? Dat kan bij Thamba Coaching. We staan klaar om u te helpen door middel van goede sessies. We werken hierbij volgens een eenvoudig stappenplan. Om te beginnen gaat u uzelf aanmelden op onze website. Hierna kunt u een sessie volgen of een sessie inplannen. U krijgt een intakeformulier toegestuurd en als u dit heeft ingevuld krijgt u een coachingsvoorstel opgestuurd. Hier kunt u natuurlijk zelf aanpassingen in maken, zodat we tot een planning komen waar we ons allebei in kunnen vinden.

 

Meer weten over online chatten met psycholoog?

Online chatten met een psycholoog is bij ons heel eenvoudig. Nadat u de voorgaande stappen heeft doorlopen kunt u tot betaling overgaan, waarna de sessies beginnen. U krijgt deze sessies dat via een chatfunctie toegestuurd. U kunt deze volgen, invullen en terugsturen, waarna u van onze psycholoog weer advies en een nieuwe sessie krijgt teruggestuurd. Wilt u hier meer over weten, of meteen chatten met een psycholoog online? Neem dan gewoon even contact met ons op met uw vragen. Of neem een kijkje bij de uitgebreide informatie op onze website.

Contact

Heeft u vragen over een online coachingstraject stel deze dan gerust via onderstaand contactformulier. Uiterlijk de volgende werkdag kunt u een reactie verwachten.

  • Thamba Coaching

  • Gasthuisstraat 1A, 1211KB Hilversum, Nederland

  • info@thambacoaching.com

  • 06-30398368

  • KVK nummer: 52281892

  • BTW nummer: NL174475184B01