Skip to content

Online chat hulpverlening

Online chat voor hulpverlening

Bent u op zoek naar hulpverlening omdat u met psychische problemen worstelt? Misschien zit u niet zo goed in uw vel en bent u op zoek naar een manier om hier mee aan de slag te gaan. Of u heeft al langer problemen maar hebt hier eigenlijk nooit actie tegen ondernomen. We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we bij Thamba Coaching voor u klaar hebben staan. Onze online chat hulpverlening is een laagdrempelige manier om met uw problemen af te rekenen. Wilt u meer weten over onze online hulpverlening chat? U kunt hier op deze website dan altijd meer info over lezen.

 

Hulpverlening via online chat

Met Thamba Coaching willen we u graag een laagdrempelige manier van hulpverlening aanbieden. Een methode waarbij u er op kunt rekenen dat u geholpen wordt door iemand met verstand van zaken, die bevlogen is en altijd met veel enthousiasme het gesprek aangaat. Indien u kiest voor onze online chat hulpverlening, dan krijgt u hulp in online chatsessies van 15 a 30 minuten. U kunt er daarbij altijd op rekenen dat u hierbij goed, duidelijk advies krijgt dat helemaal op uw specifieke situatie is afgestemd. Wij werken hierbij volgens de methodes van de cognitieve therapie.

 

Meer weten over onze online hulpverlening via chat?

Indien u onze hulpverlening via online chat wilt gebruiken, dan hoeft u hiervoor alleen maar even in te schrijven via onze website. U krijgt dan een intakegesprek, waarbij we met u gaan bekijken wat er precies aan scheelt. Aan de hand hiervan maken wij een behandelplan. Indien u hiermee akkoord gaat (eventueel na enkele aanpassingen), dan gaan we van start. Onze hulpverlening via online chat is een laagdrempelige manier van therapie, speciaal bedoeld voor mensen die op een goede manier iets aan hun persoonlijke situatie willen doen.

Contact

Heeft u vragen over een online coachingstraject stel deze dan gerust via onderstaand contactformulier. Uiterlijk de volgende werkdag kunt u een reactie verwachten.

  • Thamba Coaching

  • Gasthuisstraat 1A, 1211KB Hilversum, Nederland

  • info@thambacoaching.com

  • 06-30398368

  • KVK nummer: 52281892

  • BTW nummer: NL174475184B01