Skip to content

Internettherapie

In gesprek met een Internettherapeut

Merkt u in uw dagelijks leven dat alles niet zo makkelijk gaat? Zit u in de knoop met persoonlijke zaken en wilt u hier graag eens met iemand over praten? Als u niet meteen een zwaar traject met bezoekjes aan een psycholoog in wilt gaan, dan is Internettherapie een goede oplossing. Bij Thamba Coaching vindt u een Internettherapeut die graag eens met u in gesprek gaat. Een expert op dit gebied die samen met u gaat kijken wat de problemen zijn en wat hier wellicht achter zit. Alles op basis van cognitieve therapie, een vorm van therapie waarbij u uzelf beter kunt leren kennen en zo uw problemen aan kunt pakken.

 

Persoonlijke problemen oplossen

We vinden het heel belangrijk dat u kunt praten met iemand die u kan helpen. Bij Thamba Coaching hebben we dan ook iemand klaarzitten die veel ervaring heeft op het gebied van coaching. Wilt u met onze psycholoog in contact komen? Dan kunt u heel eenvoudig even contact met ons opnemen. U schrijft uzelf gewoon in, waarna u een intake doet bij ons. Aan de hand hiervan maken wij dan voor u een coachingsvoorstel. Bent u het hier mee eens, of wilt u hier nog aanpassingen aan maken? Dan zorgen we ervoor dat er een programma wordt opgesteld waar we mee aan de slag gaan. We gaan dan met u in de chat aan de slag met sessies van 15 a 30 minuten. Korte, duidelijke sessies waarmee u met u eigen persoonlijkheid in contact komt.

 

Meer weten over onze Internettherapie?

Indien u meer wilt weten over onze vorm van therapie, of aan de slag wilt gaan met onze Internettherapeut, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier hebben wij uitgebreide informatie staan over ons bedrijf en over onze vorm van therapie. We beantwoorden ook graag uw vragen die u misschien over ons heeft. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen over een online coachingstraject stel deze dan gerust via onderstaand contactformulier. Uiterlijk de volgende werkdag kunt u een reactie verwachten.

  • Thamba Coaching

  • Gasthuisstraat 1A, 1211KB Hilversum, Nederland

  • info@thambacoaching.com

  • 06-30398368

  • KVK nummer: 52281892

  • BTW nummer: NL174475184B01