Skip to content

Internethulpverlening

De betrouwbare Internethulpverlener

Bent u op zoek naar laagdrempelige psychische hulp? Een psycholoog die u kan helpen zonder dat u daarvoor meteen een zwaar traject in hoeft te gaan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Thamba Coaching. We hebben de mogelijkheid voor u klaarstaan om via een beveiligde chatfunctie het gesprek aan te gaan met onze psycholoog. In korte, bondige sessies van 15 minuten a 30 minuten leert u uzelf beter kennen en beter met eventuele problemen waar u mee worstelt om te gaan. Doordat we korte sessies hebben kunt u snel meerdere sessies doen en zo nog meer te weten komen.

 

Aan de slag met een Internethulpverlener

Bij Thamba Coaching heeft u te maken met een psycholoog die enthousiast en betrokken is en die het belangrijk vindt om u zo goed mogelijk te helpen. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie op deze website. Zo ziet u heel eenvoudig wat er allemaal mogelijk is als u met Thamba Coaching aan de slag gaat. U kunt een intakegesprek met ons doen, aan de hand waarvan wij gaan kijken welke vorm van therapie u het beste kan helpen. We stellen een behandelplan op, waar u eventueel nog aanmerkingen op kunt geven. Alles in orde? Dan gaan we aan de slag met een definitief behandelplan.

 

De internethulpverlener voor u

Onze internethulpverlening is helemaal afgestemd op uw wensen. We staan klaar om u te helpen met het vinden van een oplossing voor uw problemen. We bieden een dienst aan die laagdrempelig is. De ideale oplossing voor mensen die nog niet eerder met deze vorm van problematiek te maken hebben gehad, of die er geen zin in hebben om een zwaar traject in te gaan. Onze internethulpverlening is ook ideaal voor mensen die wachten tot een bepaald fysiek traject van start gaat, maar die wel al vast aan de slag willen gaan.

Contact

Heeft u vragen over een online coachingstraject stel deze dan gerust via onderstaand contactformulier. Uiterlijk de volgende werkdag kunt u een reactie verwachten.

  • Thamba Coaching

  • Gasthuisstraat 1A, 1211KB Hilversum, Nederland

  • info@thambacoaching.com

  • 06-30398368

  • KVK nummer: 52281892

  • BTW nummer: NL174475184B01