Skip to content

FAQ

U kunt al uw vragen stellen via het contactformulier of per e-mail via: info@thambacoaching.com.

Een online coachingstraject is geschikt voor mensen met lichte problematiek of mensen die voor het eerst problemen ervaren. Ook is het geschikt voor mensen met ernstige klachten die een wachtlijst willen overbruggen en voor mensen zonder klachten die zichzelf willen ontwikkelen.

Het enige wat u nodig heeft is een computer met internet en een e-mailadres.

U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig als u een online coachingstraject wilt starten bij Thamba Coaching.

Net als met alle andere vormen van coaching en therapie moet u zich er comfortabel bij voelen om het succesvol te laten zijn. Voor iedereen verschilt dat. Maar als u kunt omgaan met de computer en internet en uzelf kunt uitdrukken in schrift, dan is er een aannemelijke kans dat online coaching goed bij u past.

Zodra het totaalbedrag of het eerste termijn is ontvangen kunt u dezelfde werkdag starten.

De aanmelding, de intake en het opstellen van het coachingsvoorstel zijn bij Thamba Coaching kosteloos.

Een sessie kost €14,99 als u in zes termijnen wilt betalen.
Een sessie kost €12,99 als u in drie termijnen wilt betalen.
Schaft u het gehele coachingstraject in één keer aan, dan betaalt u €9,99 per sessie.

Na ontvangst van de getekende offerte krijgt u de factuur toegezonden. U kunt uw factuur betalen door middel van PayPerEmail of een bankoverschrijving.

Bij PayPerEmail krijgt u een e-mail met een betaalknop en vervolgens kunt u kiezen uit iDEAL, Paypal, Mastercard, Visa of EMaestro. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw factuur voldoen.

Het is ten alle tijden mogelijk om het openstaande bedrag over te maken door middel van een bankoverschrijving op rekeningnummer NL18 INGB 0006 1688 96 t.n.v. Thamba Coaching te Hilversum in Nederland onder vermelding van het factuurnummer.

Zodra het totaalbedrag of het eerste termijn binnen is krijg u direct een bevestiging hiervan met daarbij tevens de eerste sessie, zodat u direct van start kunt.

Thamba Coaching heeft bewust geen contracten met zorgverzekeraars. Doordat er contractvrij gewerkt wordt kan het coachingstraject daadwerkelijk op maat worden gemaakt voor u zonder sturing vanuit de zorgverzekeraars. Dit heeft als voordeel dat de begeleiding naadloos op uw situatie aansluit.

Uit ervaring blijkt dat lange sessies veel energie en tijd kosten, waardoor de motivatie om het traject voort te zetten af kan nemen. Bij langere sessies bestaat het totale traject uit minder sessies en bent u er dus ook minder vaak mee bezig. Bij Thamba Coaching is het omgekeerd. U krijgt meer sessies die per sessie minder tijd in beslag nemen. Hierdoor blijft de motivatie intact en werkt u vaker en concreter aan uw ontwikkeling.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een sessie (probleemoplossing in het Nederlands) zoals de online coaching bij Thamba Coaching wordt aangeboden via de beveiligde chat in de afgeschermde omgeving. 

Wat mogelijk is, is dat u een klein coachingstraject laat samenstellen van bijvoorbeeld 2 á 3 sessies. Zodra de factuur of het eerste termijn betaald is kunt u zien hoe een coachingstraject bij Thamba Coaching in zijn werk gaat en zelf ervaren of deze vorm van zorg bij u past. Zo ja, dan vraagt u simpelweg een offerte aan voor het vervolg van het coachingstraject.


Mocht u van deze optie gebruik willen maken geef dat dan aan tijdens de intake, zodat voor u direct een juist coachingsvoorstel gedaan kan worden, zodat u  snel kunt starten met uw traject.

Dit ligt geheel aan uw situatie. Als u enkel handvatten in het dagelijks leven nodig heeft, dan kunt u het wellicht af met 10-20 sessies, maar als u zich wilt ontplooien op meerdere gebieden dan zijn 100 > sessies mogelijk nodig. Gemiddeld bestaat een coachingstraject uit 50 sessies. Dit is vergelijkbaar met +/- 10 reguliere sessies bij een psycholoog. Een traject kan naar wens en behoefte altijd korter of langer worden aangeboden. Elk traject verschilt, omdat het specifiek wordt gemaakt op uw wensen en behoeften.

De gemiddelde snelheid is 3 sessies per week. Het staat u volledig vrij om een hoger of lager tempo aan te houden. Een gemiddeld coachingstraject duurt 50 sessies, waarbij u gemiddeld 17 weken begeleid wordt.

De chatfunctie is van KPN en heet, afhankelijk van welk apparaat u gebruikt Ezorg of Alterdesk. Deze chat is speciaal ontwikkeld voor de zorgsector, zodat er op een veilige, efficiënte en gemakkelijke manier informatie gedeeld kan worden tussen professionals en hun cliënten. De chat is tot het hoogste niveau beveiligd en KPN draagt zorg voor het onderhoud en het bijwerken van updates, zodat er op een verantwoordde manier vertrouwelijke en privacygevoelige informatie gedeeld kan worden.

 

De chat kan direct online gebruikt worden, maar het programma kunt u ook downloaden op uw computer, daarnaast zijn er apps voor zowel Android als iOS. Hierdoor is de chat op alle apparaten te gebruiken.

 

De chat zelf werkt gemakkelijk. Zodra u inlogt ziet u direct het gesprek met uw psycholoog van Thamba Coaching. U typt uw reactie in en verstuurd deze eenvoudig naar uw psycholoog. U kunt ook bijlages toevoegen indien u documenten of afbeeldingen wilt delen.

 

Bij het gebruik van het programma voor op de computer of de apps kunt u instellen dat u een melding krijgt bij een nieuw bericht. Als u de chat online gebruikt krijgt u geen melding en dient u zelf in de gaten te houden, wanneer u en reactie ontvangt. U kunt 15 minuten na het door u ingeplande moment in de online agenda van Thamba Coaching uw reactie lezen en dan kunt u het traject vervolgen.

Zodra u een sessie heeft afgerond gaat u naar de Thamba Coaching website. U logt in en stuurt de sessie via de beveiligde chatfunctie naar uw psycholoog. Vervolgens geeft u bij 'sessie inplannen' in de online agenda aan wanneer u een reactie wilt ontvangen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

U wordt tijdens een online coachingstraject begeleidt door een universitair geschoolde psycholoog met een Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) die geregistreerd is bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

De werktijden voor de coaching sessies zijn van 08:30 tot 17:30 op elke dag van de week Midden Europese Tijd (+01:00). Als u contact wilt opnemen of een intake formulier wilt ontvangen kunt u de psycholoog bereiken op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 Midden Europese Tijd (+01:00). Buiten deze tijden kunt u altijd contact opnemen, maar kan er geen directe reactie gegarandeerd worden.

De chatfunctie die wordt gebruikt bij Thamba Coaching is van KPN. Het is speciaal ontwikkeld voor de zorgsector, zodat professionals en cliënten op een veilige, snelle en efficiënte manier met elkaar kunnen communiceren. In dit contact is er sprake van uitwisseling van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie en het is van belang dat deze manier van communiceren goed beveiligd is. KPN voldoet voor dit product aan de strikte veiligheidseisen en om hieraan te blijven voldoen nemen zij de taak op zich om het programma continu bij te werken en te onderhouden, zodat het aan alle wettelijke eisen voldoet omtrent privacy. Hierdoor kan de chat op een veilige manier gebruikt worden voor de online coachingstrajecten van Thamba Coaching.

De website van Thamba Coaching heeft een SSL-certificaat waarmee de website zichtbaar beveiligd is. De contacten gedurende de begeleiding vinden plaats in een afgeschermd gedeelte van de website waar enkel psycholoog en u als cliënt kunnen komen. Tevens vallen al uw gegevens onder de Nederlandse Wet Bescherming Persoongegevens (WBP). Thamba Coaching verstrekt geen gegevens aan derden, tenzij u hier uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. De gedragscodes die worden gehanteerd zijn terug te vinden bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Er wordt een dossier aangemaakt van uw coachingstraject. U heeft het recht om dit dossier in te zien en op te vragen. Na beëindiging van uw coachingstraject wordt uw dossier 15 jaar bewaard waarna het vervolgens vernietigd zal worden.

"Geloof niet alles wat u denkt"