Skip to content

Chathulpverlening

Op zoek naar een chathulpverlener?

U heeft psychische problemen en wilt hier graag eens met iemand over praten? Dit hoeven natuurlijk niet per se grote problemen te zijn. Misschien zit u simpelweg niet zo goed in uw vel of heeft u het gevoel dat u iets anders wilt in uw leven. Bij de chathulpverlening van Thamba Coaching bent u dan aan het juiste adres. Wij gaan graag met u in gesprek, uiteraard ook als u wel merkt dat het leven zwaarder voor u begint te worden en u serieuze hulp nodig heeft. Onze vorm van therapie is ideaal voor mensen die nog niet eerder met deze problematiek te maken hebben gehad, of die het niet zien zitten om een traject met bezoekjes aan een psycholoog in te gaan.

 

Hulpverlening in chat

We vinden het heel belangrijk om onze patienten zo goed mogelijk te helpen. Hiervoor hebben wij onze vorm van therapie zo laagdrempelig mogelijk gemaakt. Thamba Coaching is een lichte vorm van therapie voor mensen die graag eens over hun problemen willen praten met iemand die ze echt kan helpen. Het is ook een perfecte vorm van therapie als u wel zwaardere hulp nodig heeft, maar nog op een wachtlijst staat en wel alvast aan de slag wil gaan. We gaan graag met u een intake in om te bekijken wat voor hulp u precies nodig heeft. Aan de hand hiervan sturen wij u een coachingsvoorstel. U kunt hier nog aanpassingen aan maken, waarna we samen met u aan de slag gaan.

 

Aan de slag met een chathulpverlener

Onze chathulpverlening is een perfecte manier van het verlenen van psychische hulp. We gaan met u aan de slag in korte sessies, van 15 a 30 minuten. Wij sturen u deze sessie toe, waarna u deze invult en weer naar ons terugstuurt. U krijgt dan van onze psycholoog weer advies over hoe u het beste verder kunt gaan. Meer weten over onze hulpverlening chat? Dan neemt u gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

Contact

Heeft u vragen over een online coachingstraject stel deze dan gerust via onderstaand contactformulier. Uiterlijk de volgende werkdag kunt u een reactie verwachten.

  • Thamba Coaching

  • Gasthuisstraat 1A, 1211KB Hilversum, Nederland

  • info@thambacoaching.com

  • 06-30398368

  • KVK nummer: 52281892

  • BTW nummer: NL174475184B01